Zuid Spanje - Katwijk del Sol

Deze blog wordt u live gebracht vanuit de auto onderweg naar huis. Man de afgelopen week was echt mega gezellig. Een echte op-en-top vakantie week. En dat terwijl ik alweer aan het werk was!

Het was echt lekker om zo rustig weer in het werk te komen. En omdat je weet dat je bijna weg gaat geniet je extra van alles.

Een opsomming van de über-chillheid

  • We hadden hele leuke mensen om ons heen (Nienke, Daniel, Jasper, Willem en Anouk).
  • ELKE avond klapte ik mijn laptop dicht en kon ik het water in met een perfect klein golfje en een zonnetje op mijn knars.
  • We hebben af en toe het werken aangenamer gemaakt door in een cafeetje aan de boulevard te gaan zitten. En een keer noodgedwongen in het stadje verderop omdat in heel El Palmar de stroom was uitgevallen 😂.
  • We zijn naar Vejer geweest wat echt een mooi dorpje is en daar drankje gedaan in het ALLERTOFste hotel ever!
  • We hebben een nachtje een probeerhond gehad van Willem en gechilld met Robin, het super grappige hondje van Daniël.
  • We hebben goddelijk gebarbecued: Iberico steak, zalm, gevulde champignons, gepofte aubergine en geroosterde zoete aardappel.
  • Sowieso elke avond heel lekker gegeten (dankje Nienke 🧑‍🍳 🥰) en het open haardje aangestoken.
  • Nou en nog veel meer.

Oja Daniël had een fotoshoot geregeld voor zijn bedrijfje Surfcompanions. Later hebben we nog even souvenirs geshopt bij het winkeltje van die fotograaf: It’s only water. Een mooi printje voor aan de muur gekocht en een trui: holladiee helemaal gelukkig.

En nu weer terug naar het echte leven.

On the road again

Gister in tien uur dwars door Spanje gegast. We zitten er super lekker in. Kletsen of een podcast aan en gaan! De auto doet het zooo goed. Het loont echt om geen oude roestbak te kopen 👍.
Oja Ad heeft me een leuk truukje van zijn vader geleerd. Als een vrachtwagen je inhaalt en hij is je voorbij, dan moet je even met je groot licht seinen dat hij weer kan invoegen. En dan krijg je dus een heel leuk seintje terug! De chauffeur knippert dan eerst met zijn linker en dan zijn rechter achterlicht. Als iedereen op de weg toch zo vriendelijk met elkaar zou omgaan!!! Hier heb ik me gisteravond heel goed mee vermaakt 😂. Ik reed dan ook 90 en werd continu ingehaald….

Vannacht geslapen op een parkeerplaats bij Bidart. Naast ons stond een stationwagen waar een gezin van vijf in sliep. Ik kon niet zien of ze op een verre reis waren of vluchtelingen ofzo, maar wow. Heftig. Ineens voelde de bus als een villa.

Nou ik ga zo het stuur overnemen. Dit is het denk echt de laatste blog voorlopig, maar wie weet! Dikke kus!

P.s. Nienke, Daniel als jullie dit lezen, bedankt voor de leuke tijd!!!

Fotootjes